CNCDIY Club

Share your experience with CNCDIY's Machine
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 I get always "Move, Give up Sync![Movement Info]" when moving in macro

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
gr



Posts : 1
Join date : 2012-01-15

PostSubject: I get always "Move, Give up Sync![Movement Info]" when moving in macro   Tue Jan 31, 2012 4:45 am

Hi all


i am using for example this macro:

Code:
DoOEMButton (104) 'Safe Z
While IsMoving ()
sleep(10)
Wend
Code "G4 P0.1" 'Pause 0.1 second

Code "G53 X" & getoemdro(94) & " Y" & getoemdro(95)
While IsMoving ()
sleep(10)
Wend
Code "G4 P0.1" 'Pause 0.1 second

If i only use

Code:
While IsMoving ()
sleep(10)
Wend
i always get this message in Interface message box

in some macros it works well with the supplementary
Code:
Code "G4 P0.1" 'Pause 0.1 second
as shown above but in this case the first movement causes this message every time.

I use Mach3 version R3.042.029

and plugin: 2.0.1.2

Can tell me anyone about the reason of this fault?


Ralf
Back to top Go down
View user profile
 
I get always "Move, Give up Sync![Movement Info]" when moving in macro
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» You don't like me? Good! I'll give you a reason not to like me.
» move character to another realm - Yes, you can.
» Ventrilo information
» Series Info
» New Cheerleading Move Code

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
CNCDIY Club :: CNCDIY's Products :: CNCDIY's Electrical-
Jump to: